GÉPTECHNIKA KFT
 
GÉPTECHNIKA KFT :: Fejlesztés

Műszaki fejlesztés

Automata vezérlésű vákuum berendezés

Beállított, kívánt vákuumértéket eltérő üzemi körülmények között is beavatkozás nélkül a megadott szinten tartja. Az elnyomó vízszivattyú a puffer tartály megtelítődésekor kapcsol így üzemeltetése gazdaságos.

Számítógép vezérlésű vákuum berendezés

A szivattyúk vezérlése egy célspecifikált hardware segítségével történik, a fordulatszám szabályozás elvén. A szivattyúk mindig csak a kívánt levegő ill. vízmennyiség kiemeléséhez szükséges teljesítménnyel dolgoznak, így villamos energia felhasználásuk minden esetben maximálisan gazdaságos.

A szivattyúk indítása fokozatmentes így az indítási csúcs áramfelvétel elmarad ezáltal a terheltebb villamos hálózatoknál is gond nélkül használható.

Távfelügyeleti rendszerrel ellátott vákuum berendezés

A gépegységekbe beépített GSM alapú távfelügyeleti rendszer segítségével a víztelenítés során fellépő legkisebb üzemzavar is azonnal jelentésre kerül a gépkezelő felé, így a szüksége beavatkozás azonnal foganatosítható a nap 24 órájában. E rendszer segítségével az emberi mulasztásból fakadó hibák (pl.: elalvás, erős környezeti zajok stb.) teljesen kiküszöbölhetőek. Amennyiben a hiba nem kerül kijavításra adott időn belül a rendszer a szub ügyeletes vezetőgépész részére továbbítja a hibajelentést. Ezen berendezés alkalmazása által a víztelenítő rendszer, a víztelenítés folyamata maximálisan felügyelhető, ellenőrizhető.

© GÉPTECHNIKA KFT minden jog fenntartva - 2017